Flag

Glazură de vanilie

4 porții
Ușoară
20
Glazură fină de vanilie - dulceață rafinată ce transformă deserturile în experiențe delicioase.
Bucură-te de rafinamentul unei glazuri de vanilie excepționale. Aroma sa bogată și textura catifelată transformă fiecare desert într-o experiență desăvârșită. Fie că o folosești ca umplutură sau cremă, această glazură adaugă o notă sublimă de dulceață. Dă viață prăjiturilor, tarteletelor sau clăt...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Glazura de vanilie este perfectă pentru brioșe dulci. Dacă doriți să utilizați glazura pentru produse de patiserie, puteți reduce cantitatea de brânză moale la cantitatea de unt.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru 600 g de glazură de vanilie
150 gunt (la temperatura camerei)
1 plicZahăr vanilinat bourbon Dr. Oetker
150 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker (cu aromă de vanilie)
2 lingurismântână (30% grăsime)
300 gcremă de brânză (60 % grăsime)

Afișare produse

Picture - Zahăr vanilinat bourbon Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker (cu aromă de vanilie)
1

Glazura de vanilie

Într-un vas pentru mixer se pun untul cu zahărul vanilat. Se amestecă cu mixerul la viteză mare, aprox. 2 minute. Apoi amestecați treptat mai întâi zahărul pudră, urmat de smântână.

2

Se adaugă brânza moale, câte o lingură, apoi amestecați la cel mai mic nivel până când formează un amestec omogen. Apoi se acoperă și se dă deoparte la răcit cca. 30 minute. Folosiţi glazura de vanilie pentru a decora prăjiturile.

  • Glazura de vanilie este perfectă pentru brioșe dulci. Dacă doriți să utilizați glazura pentru produse de patiserie, puteți reduce cantitatea de brânză moale la cantitatea de unt.