Flag

Fursecuri încrețite

35 bucăți
Ușoară
60
Fursecuri încrețite: rețetă simplă, delicioasă, perfectă pentru momente de răsfăț
Descoperiţi fursecurile încrețite, un deliciu tentant și pufos. Fiecare mușcătură vă va încânta cu textura sa. Fursecurile încrețite sunt alegerea perfectă pentru momentele plăcute alături de cei dragi sau pentru a vă răsfăța propriile simțuri.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Este recomandat ca aluatul să fie preparat cu o zi înainte și astfel să stea peste noapte în frigider.
Recipe Tips
Fursecurile încrețite pot fi păstrate circa o săptămână în recipiente metalice bine închise.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru tava de copt
Hârtie de copt

Ingrediente

Pentru aluatul de fursecuri încrețite
60 gmargarină
175 gzahăr
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 prafsare
150 gfăină din grâu
75 gCacao Dr. Oetker
1,5 lingurițePraf de copt Dr. Oetker
90 gmere zdrobite
Pentru pudrare
100 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1

Prepararea aluatului pentru fursecuri încrețite

Ingredientele se pun într-un vas și se amestecă laolaltă cu un mixer cu paletele de frământare, la început la viteză mică, apoi la viteză medie până ce se obține un aluat omogen. Aluatului i se dă forma unei bile care se apasă ușor și care se păstrează acoperită cel puțin 2 ore în frigider.

2

 Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

3

Zahărul pudră se cerne.

4

Pregătirea fursecurilor încrețite

Cu ajutorul unei lingurițe se iau bucăți de aluat de mărimea unei nuci, apoi, cu mâinile tapetate cu zahăr pudră, se formează bile care se tăvălesc în zahăr pudră în așa fel încât să fie acoperite cu un strat gros. Bilele se așază la distanță egală unele față de altele în tava de copt și se coc.

5

Fursecurile încrețite se scot împreună cu hârtia de copt din tava de copt și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească.

  • Este recomandat ca aluatul să fie preparat cu o zi înainte și astfel să stea peste noapte în frigider.
  • Fursecurile încrețite pot fi păstrate circa o săptămână în recipiente metalice bine închise.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.