Flag

Mini-Negrese Double Chocolate

25 bucăți
Ușoară
40
Aceste bucățele de negresă sunt delicioase și pline cu multe bucăți de ciocolată albă și neagră!
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru mini-negresă
115 gciocolată neagră
125 gunt (nesărat, tăiat in bucăți mici)
100 gzahăr brun
115 gfăină
1 plicPraf de copt Dr. Oetker
100 gciocolată albă
2ouă (bătute)

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
1

Se preîncălzește cuptorul la 170°C (cuptorul cu ventilator la 150°C, cel cu gaz treapta 3). Se unge și se tapetează cu hârtie de copt o formă de tort pătrată cu latura de 18 cm. Se sfărâmă ciocolata neagră în bucăți și se pune într-un vas rezistent la căldură. Se adaugă untul și se pune vasul peste o cratiță cu apă care fierbe ușor. Se lasă să se topească pe baia de aburi, apoi se scoate bolul din baia de aburi și se adaugă zahărul. Se amestecă bine apoi se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute.

2

Se încorporează ouăle și se amestecă până ce se obține o compoziție vâscoasă bine legată, omogenă. Peste aceasta se cerne făina și praful de copt, se adaugă bucățile de ciocolată albă și se amestecă încet, cu grijă.

3

Se trece compoziția folosind o lingură în forma pregătită și se nivelează. Se coace în cuptor timp de 20 de minute până când crește și blatul devine ușor crocant deasupra - blatul trebuie să fie ușor moale dedesubt. Se lasă să se răcească complet în forma de copt (blatul se va lăsa ușor) apoi se scoate și se înfășoară în hârtie de copt și în folie. Pentru cele mai bune rezultate se lasă la odihnit timp de 24 de ore pentru a permite dezvoltarea aromei și texturii.

4

Pentru a servi, se desface și se taie în 25 de bucăți mici.