Flag

Mușuroi de cârtiță cu căpșuni

12 porții
Medie
60
Acest desert clasic este, de asemenea, un răsfăț cu căpșuni.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteți pregăti baza cu o zi înainte.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru tava cu arc (Ø 26 cm)
unt
Pentru aluat
150 gfăină de grâu
2 lingurițePraf de copt Dr. Oetker
10 gCacao Dr. Oetker
125 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
125 gunt moale sau margarină
4ouă (mărimea M)
Pentru umplutură
250 gcăpșuni
600 gfrișcă rece
3 plicuriGelatină albă Dr. Oetker
25 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Gelatină albă Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Pregătire

Se tapetează tava și se pre-încălzește cuptorul.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Pentru aluat

Se amestecă făina cu praful de copt și cacao într-un castron. Adăugați ingredientele rămase și amestecați totul cu mixerul pentru scurt timp la cel mai jos nivel, apoi două minute la cel mai înalt nivel pentru a forma un aluat neted. Se toarnă aluatul în tavă și se netezește.

Poziție grătar: în partea de jos

Durată de coacere: 35 Minute

3

Se scoate din cuptor și se lasă în tavă 10 minute, apoi se scoate din tavă și se lasă la răcit pe un grătar.

4
Picture - Mușuroi de cârtiță cu căpșuni 2

Așezați aluatul pe o hârtie de copt sau direct pe o farfurie de tort și scoateți cu o lingură mijlocul (aproximativ 1 cm adâncime), lăsând o margine de 1-2 cm. Se sfărâmă resturile într-un castron.

5

Pregătiți umplutura

Spălați și tăiați căpșunile în bucăți mici. Se bate frișca cu zahărul şi zahărul vanilinat până se întărește. Gelatina se pregătește conform instrucțiunilor de pe plic și se adaugă în frișcă. Încorporați căpșunile. Întindeți crema pe aluat în formă de cupolă și presărați resturile de aluat (apăsați ușor dacă este necesar). Răciți tortul pentru aproximativ 2 ore.

  • Puteți pregăti baza cu o zi înainte.