Flag

Prăjitură cu zmeură şi brânză de vaci

1 bucată
Medie
40
Prăjitura cu zmeură și brânză de vaci este o adevărată o încântare culinară.
Vă invităm să descoperiți prăjitura cu zmeură și brânză de vaci, un desert deosebit care îmbină cu eleganță aromele. Acest deliciu culinar este pregătit cu grijă, combinând fructele de zmeură proaspete cu o umplutură cremoasă și delicată de brânză de vaci. Fie că este servită la o ocazie specială...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
În loc de zmeură, se pot folosi fructe de pădure congelate
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
100 gmargarină
30 gzahăr pudră
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 prafsare
4gălbenușuri
4albușuri
90 gzahăr
150 gsemințe mac
70 galune mărunțite
Pentru umplutură prăjitură cu zmeură și brânză de vaci
250 gbrânză de vaci proaspătă
100 gzahăr pudră
1 lingurițăcoajă rasă de lamâie
2 - 3 lingurițesuc de lămâie
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
9 foiGelatină Dr. Oetker
500 mlfrișcă lichidă
500 mlfrișcă lichidă
150 mlapă călduță
Pentru glazurare
300 gzmeură
50 gzahăr pudră
3 foiGelatină Dr. Oetker
250 mlapă călduță

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Gelatină Dr. Oetker
Picture - Gelatină Dr. Oetker
1

Cu ajutorul unui mixer se bate spumă margarina împreună cu zahărul pudră, zahărul vanillinat și sarea și apoi se adaugă treptat gălbenușurile amestecând continuu.

2

Se bat spumă albușurile cu zahărul și se încorporează ușor în primul amestec. Se adaugă macul și alunele. Compoziția se toarnă în forma de copt și se coace.

3

Se amestecă bine brânza de vaci, zahărul, coaja și zeama de la lămâie și zahărul vanilat Bourbon și se prepară frișca. Se dizolvă gelatina în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se amestecă cu brânza și frișca.

4

După ce blatul s-a răcit, se toarnă umplutura de brânză deasupra și se pune la frigider pentru 2-3 ore.

5

Decorare prăjitură cu zmeură și brânză de vaci

Pentru prepararea glazurii se amestecă zmeura cu zahărul. Se prepară gelatina cu 50 ml apă călduță și se amestecă cu compoziția de zmeură. Cu glazura astfel preparată se ornează prăjitura.

  • În loc de zmeură, se pot folosi fructe de pădure congelate
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.