Chiar înainte de servire, decorează întreaga prăjitură cu ornamente dulci și înfige figurinele din turtă dulce în partea de sus a prăjiturii.
Tapetează o formă de tort cu inel detașabil de 20 cm cu o foaie de hârtie de copt. Preîncălzește cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Amestecă făina cu praful de copt și cu turta dulce. Adaugă restul ingredientelor și amestecă timp de 1 minut, asigurându-te că toate ingredientele sunt bine încorporate, în special firimiturile de turtă dulce.
Toarnă compoziția în formă și așază forma pe grătarul din cuptor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 30 Minute
După coacere, răstoarnă prăjitura pe un grătar tapetat cu hârtie de copt și las-o să se răcească.
Așază prăjitura răcită pe un platou de servire și pune un inel pentru tort (sau marginea unei forme cu inel detașabil) în jurul ei.
Pentru cremă, bate frișca împreună cu un plic de Gelatină instant până devine fermă. Apoi, amestecă mascarpone cu zahărul și sucul de lămâie.
Încorporează ușor frișca bătută în amestecul de mascarpone, folosind un tel.
Acum întinde crema uniform peste baza prăjiturii.
Decorează biscuiții de turtă dulce pentru decor cu glazură și ornamente dulci. Apoi înfige-i pe bețe de frigăruie.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri