Flag

Tort "Te iubesc"

12 porții
Ușoară
40
Tort "Te iubesc" sau Tort Valentine's Day - o adevărată declaraţie de dragoste, indiferent de denumire!
Într-o zi specială dedicată iubirii, vă invităm să sărbătoriți cu un Tort Valentine's Day, un desert elegant și plin de romantism. Perfect pentru a fi savurat în doi, este o modalitate originală de a vă exprima sentimentele și de a vă bucura de momente dulci împreună cu persoana iubită.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru blat (26cm)
1 plicMix pentru ceva dulce/Pandișpan Dr. Oetker
5ouă
30 mlapă
1 pachetOrnamente Bobițe dulci Dr. Oetker
Pentru cremă
1 plicCremă pentru prăjituri cu gust de vanilie cu preparare cu unt
150 gunt
250 mllapte
250 gbrânză Mascarpone la temperatura camerei
Esență de vanilie Dr Oetker - fiolă
100 gdulceață de vișine sau dulceaţa preferată
Pentru decor tort Valentine's Day
1 pachetOrnamente Bobițe dulci Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Mix pentru ceva dulce/Pandișpan Dr. Oetker
Picture - Ornamente Bobițe dulci Dr. Oetker
Picture - Cremă pentru prăjituri cu gust de vanilie cu preparare cu unt
Picture - Esență de vanilie Dr Oetker - fiolă
Picture - Ornamente Bobițe dulci Dr. Oetker
1

Blatul

Se prepară conform instrucțiunilor de pe plic, adăugând și plicul de „Bobițe dulci”. Se coace la 170°C, în 3 forme separate, pentru a obține straturi cât mai uniforme. După coacere, se lasă la răcit complet.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 40 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C

2

Crema tort Valentine's Day

Crema se prepară urmând pașii de pe plic pentru crema cu unt, la care se adaugă mascarpone, apoi se mai mixează câteva minute, până devine omogenă. Se pune crema într-un poș și se formează tortul alternând straturile de blat și cremă. Peste cremă se pun câteva lingurițe din dulceață, apoi următorul nivel. La final, se îmbracă tortul complet în cremă și se decorează cu „Bobițe dulci”, formând o inimă cu ajutorul unui șablon.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.