Flag

Trei prăjiturele diferite

despre 15 bucăți
Ușoară
30
Aluat de bază pentru trei prăjiturele
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Rulourile de aluat pot fi congelate și se pot păstra cel puțin o lună.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru aluat
Cuțit
Tocător
Bol
Mixer
Hârtie pergament
Hârtie pentru copt
Frigider

Ingrediente

Pentru aluat
1 buc.Păstaie vanilie Bourbon Dr. Oetker
300 gfăină
100 gzahăr pudră
1 prizăsare
150 gunt
1ou de mărime medie
25 gafine deshidratate
2 gcoajă de portocală
40 gfulgi de ciocolată
20 gfulgi de migdale

Afișare produse

1

Tăiați păstaia de vanilie pe lungime și îndepărtați semințele. Într-un bol, amestecați făina, zahărul pudră și sarea. Adăugați semințele de vanilie, untul și oul. Mixati până obțineți un aluat omogen. 

2

Împărțiți aluatul în trei.


Pentru primul fel de aluat

Tăiați afinele în bucăți mari și amestecați-le cu aluatul și coaja de portocale. 


Pentru al doilea fel de aluat

Amestecați fulgii de ciocolată cu aluatul și cu fulgii de migdale. 

3

Puneți folie alimentară pe suprafața de lucru. Așezați fiecare dintre cele trei variante de aluat în partea inferioară a filmului și rulați-le strâns, creând un rulou de aluat. Păstrați la frigider rulourile de aluat pentru aproximativ 2 ore.

4

Preîncălziți cuptorul. Tăiați rulourile de aluat în discuri de aproximativ 0,5 cm grosime, așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament și coaceți pe raftul din mijloc timp de 10, până la 15 minute. După ce scoateți prăjiturile din cuptor, lăsați-le să se răcească.

Durată de coacere: despre 15 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 175 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 150 °C

  • Rulourile de aluat pot fi congelate și se pot păstra cel puțin o lună.