Flag

Cake-pops vegane

12 bucăți
Ușoară
30
O rețetă ideală pentru aniversările copiilor: cake-pops decorate cu glazură și ornamente
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru forma de copt rotundă cu margine detașabilă (diametru de 26 cm)
Hârtie de copt
Suplimentar
țepușă din lemn pentru frigărui

Ingrediente

Pentru forma de copt rotundă cu margine detașabilă (diametru de 26 cm)
puținămargarină vegană
Pentru aluat
50 gGlazură ciocolată neagră Dr. Oetker
150 gfăină
1 lingurițăPraf de copt Dr. Oetker
15 gCacao - Unt de cacao minim 20% Dr. Oetker
150 gzahăr
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 prizăsare
4 linguriulei
150 mlapă minerală carbogazoasă
Suplimentar
3 lingurisuc de portocale
Pentru decorare
100 gGlazură ciocolată neagră Dr. Oetker
2 lingurinuci
2 lingurifistic mărunțit - linguri cu vârf
Ornamente pentru prăjituri
Margarete decor Dr. Oetker
Fluturași dulci Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Cacao - Unt de cacao minim 20% Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
Picture - Fluturași dulci Dr. Oetker
1

Pregătire

Se cântăresc 50 g Glazură solidă ciocolată neagră topită.
Se unge fundul formei de copt și se tapetează cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul la circa 180°C. 

2

Aluat

Se amestecă făina cu praful de copt și cu pudra de cacao. Se adaugă zahărul, zahărul bourbon și sarea. Se încorporează uleiul și apa minerală cu un mixer de bucătărie cu paletele de batere. În continuare se încorporează glazura topită. Aluatul se întinde în forma de copt și se introduce în cuptor.

Poziție grătar: în partea de jos

Durată de coacere: 15 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C


Se desprinde marginea detașabilă și se îndepărtează. Prăjitura se scoate cu tot cu hârtia de copt și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească. 

3

Acadelele

Se desprinde hârtia de copt, apoi prăjitura se fărâmițează într-un vas de mixare. Se adaugă sucul de portocale, apoi se amestecă cu mixerul cu paletele de batere până ce se obține o masă omogenă. Din această compoziție se formează bile de mărimea unor nuci care se înfig în țepușele de lemn.

4

Decorare

Glazura se topește conform instrucțiunilor de pe plic. Acadelele se înmoaie în glazură, iar excesul de glazură se îndepărtează cu o pensulă. Se așteaptă puțin pentru a permite glazurii să înceapă să se întărească, apoi se presară cu nucă și fistic mărunțit. Pe câteva dintre acadele se lipește câte un decor fluture sau floare. Se lasă apoi în repaus pentru ca glazura să se întărească complet. Pentru aceasta, acadelele se pot lăsa înfipte într-un vas înalt umplut cu zahăr.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.