Flag

Cake Pops cu pui de Paște

8 bucăți
Ușoară
60
Acești pui super drăguți sunt un cadou minunat de Paște!
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru Cake Pops
200 gMix pentru Pandișpan sau blat pentru tort fără gluten Dr. Oetker
5ouă
30 mlapă
100 gCremă pentru prăjituri cu gust de vanilie Dr. Oetker
Pentru decorare
454 gFondant Dr. Oetker
Colorant alimentar galben Dr. Oetker
Creioane pentru decor Dr. Oetker
Margarete decor Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Mix pentru Pandișpan sau blat pentru tort fără gluten Dr. Oetker
Picture - Cremă pentru prăjituri cu gust de vanilie Dr. Oetker
Picture - Fondant Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar galben Dr. Oetker
Picture - Creioane pentru decor Dr. Oetker
1

Pentru Cake Pops

Preparați mixul pentru pandișpan conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când este gata, puneți pandișpanul într-un robot de bucătărie și amestecați până când devine o firimitură fină - dacă nu aveți un robot de bucătărie, acest lucru se poate face manual.

2

Așezați pandișpanul într-un bol împreună cu crema cu unt şi amestecaţi cu o spatulă până când se omogenizează și începe să se lipească.

3

Cu mâinile, adunați amestecul împreună și rulați în 8 ovale egale – folosiți un ou ca ghid de mărime. Se așază pe o tavă tapetată și se dă la frigider pentru 30 de minute.

4

Decorați Cake Pops

În timp ce cake pops sunt la frigider, colorați fondantul. Luați 400 g de fondant și frământați ușor cu zahăr pudră până când se înmoaie și devine flexibil. Adăugați câteva picături de gel de culoare galbenă și frământați. Continuați să adăugați câteva picături de culoare până când este amestecată uniform și obţineţi fondant galben.

5

Înfășurați fondantul colorat în folie alimentară pentru a preveni uscarea acestuia.

6

După 30 de minute, scoateți cake pop-urile din frigider. Împărțiți fondantul galben în 10 porții egale. Pe o suprafață pudrată ușor cu zahăr pudră, întindeți o bucată de fondant galben la cca. ¼ cm grosime. Înfășurați fondantul galben în jurul unuia dintre cake pops, tăiați orice exces și prindeți-l împreună pentru a crea un sigiliu. Neteziţi sigiliul cu degetul mare. Repetați acest lucru până când toate cake pops sunt acoperite cu fondant galben; ar trebui să vă rămână 2 bucăţi.

7

Cu fondantul galben rămas, întindeți și decupați 8 cercuri, apoi tăiați cercurile în jumătate. Astfel se vor crea 16 aripioare. Lipiți câte o aripă pe marginea fiecărui cake pop folosind o pensulă mică şi o cantitate foarte mică de miere.

8

Pentru cioc si ochișori se pot folosi creioanele de decor.

9

Din fondantul alb se poate crea o mica pălărie în formă de stea (opțional) sau se pun direct margaretele.