Conţinutul plicului de mix pentru pandișpan, ouăle și apa se pun într-un vas și se amestecă cu mixerul, pentru început la viteză mică până se omogenizează compoziţia și apoi la viteză mare timp de 5 minute.
Cantitatea de aluat se împarte în 3 porţii egale și se coc 3 blaturi în forma cu inel de 18 cm.
Blaturile se coc la 180 °C, timp de 18-20 minute, apoi se lasă să se răcească.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 18 - 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Crema pentru tort se prepară din mixul pentru Crema de prăjituri lămâie conform instrucţiunilor de pe plic, cu 250 ml lapte rece și 150 g unt moale.
Se asamblează tortul format din 3 blaturi și 2 straturi de cremă și se învelește într-un strat subţire de cremă.
Pentru decor se modelează dintr-un pachet de Fondant bile care vor decora partea de jos a tortului.
Din celelalte 2 pachete de Fondat, se va întinde o foaie (conform instrucţiunilor de pe produs) de aproximativ 5 mm, până se obţine dimensiunea necesară acoperirii tortului.
Se trasează un desen ca în poză pe tort și se folosesc bilele de fondat pentru baza tortului.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:90 Dificilădespre 10 - 12 porții