Flag

Dulceață de căpșuni cu vin alb

despre 7 borcane 250 ml
Medie
40
Cu siguranță veți renunța la rețeta clasică, dacă veți prepara această rețetă
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
900 gcăpșune
100 mlvin alb
500 gzahăr
1 plicGelfix 2:1 Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Gelfix 2:1 Dr. Oetker
1

Pregătire: Se spală căpșunile, se lasă să se scurgă, se îndepărtează cozile, se taie mărunt și se cântăresc 900 g. Se măsoară 100 ml vin.

2

Mod de preparare: Căpșunile și vinul alb se pun într-o oală. Conținutul plicului Gelfix Extra 2:1 se amestecă cu zahărul și apoi se amestecă cu fructele până când se omogenizează. Se fierb la foc moderat, amestecând continuu. Se lasă minim 3 minute să dea în clocot și apoi se ia oala de pe foc. Se îndepărtează spuma, se umplu borcanele, se sigilează și se lasă apoi să se sprijine pe capac circa 5 minute.