Flag

Dulceață de gutui și portocale

6 borcane
Medie
60
Dulcețuri și gemuri la fel de delicioase dar cu 40% mai puține calorii, cu Gelifiantul de la Dr. Oetker
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru preparare
500 ggutui
500 mlsuc de portocale
1 cutieGelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Gelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker
1

Portocalele se storc şi se măsoară 500 ml. Gutuile se şterg de puf cu ajutorul unei lavete. Se spală, se curăţă de coajă şi se taie mărunt.

2

Gutuile şi sucul de portocale se pun într-o oală şi se amestecă bine cu Gelifiantul cu fructoză Dr. Oetker. Se aduc la fierbere, la foc mare, sub amestecare continuă.

3

Se fierb în clocot minimum 3 minute, amestecând continuu. Dacă este cazul, se îndepărtează spuma, după care se toarnă imediat în borcanele pregătite în prealabil. 

4

Borcanele se închid, apoi se răstoarnă şi se lasă circa 5 minute să stea sprijinite pe capac.