Flag

Dulceață de piersici și mere

5 borcane
Ușoară
40
O dulceață gustoasă si aromată, perfectă pentru micul dejun și clătite
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru un plus de gust, puteți adăuga la fierbere și pulpa de la două portocale.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

pentru dulceața de piersici cu mere
400 gpiersici
400 gmere
200 mlsuc de portocale
500 gzahăr
1 plicGelfix 2:1 Dr. Oetker
1 plicSare de lămâie Dr. Oetker
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Gelfix 2:1 Dr. Oetker
Picture - Sare de lămâie Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1

Pregătire

Piersicile şi merele se spală, se curăță de sâmburi și se taie mărunt, apoi se pun într-o oală adâncă împreună cu sucul de portocale, sarea de lămâie și zahărul vanilat Bourbon.

2

Preparare

Se amestecă plicul de Gelfix Extra 2:1 cu 2 linguri de zahăr, apoi se adaugă peste fructe şi se omogenizează.

3

Compoziţia se aduce la punctul de fierbere timp de aproximativ 1 minut, amestecând continuu. Se adaugă treptat restul de zahăr şi se fierbe încă 3 minute la foc mare.

Durată de fierbere: 3 Minute

4

Se înlătură spuma şi imediat se umplu borcanele pregătite și sterilizate în prealabil. Se închid cu capace cu filet, se răstoarnă şi se lasă să stea sprijinite pe capac circa 5 minute.

  • Pentru un plus de gust, puteți adăuga la fierbere și pulpa de la două portocale.