Flag

Prăjitură pufoasă cu vișine

20 porții
Ușoară
15
Gust aromat de pandișpan cu vișine și aromă de citrice
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Prepararea
Tavă de copt (30 x 17 cm)

Ingrediente

Prepararea
150 gfăină
4ouă
200 gunt
150 gzahăr
500 gvișine
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
2Esență lămâie Dr. Oetker - fiole
1 plicZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Esență lămâie Dr. Oetker - fiole
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1

Se pune untul într-un castron și se bate cu mixerul până devine spumos. Se adaugă zahărul și se amestcă în continuare. Se pune, treptat, câte un gălbenuș amestecându-se continuu. Se adaugă făina, în ploaie, și se continuă amestecatul, până se încorporează toate ingredientele. La final se adaugă albușul, bătut spumă, și se amestecă ușor cu lingura.
 

2

Se unge cu unt o tavă, după care se adaugă compoziția din castron.
Între timp se spală vișinele, se curăță de sâmburi și se lasă la scurs într-o strecurătoare. Se pun, pe deasupra compoziției, vișină lângă vișină până se acoperă întreaga suprafață a tăvii.

3

Se bagă tava în cuptorul preîncălzit unde se lasă, la foc potrivit, aproximativ 55 de minute. Se scoate, se presară pe deasupra cu zahăr pudră și se taie după ce se răcește.

Poziție grătar: central

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.