Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Bezele

Rafinate și delicioase

despre 12 - 15 porții

grad de dificultate mediu 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Bezele

Pentru compoziția de bezele:

4 albușuri
200 g zahăr tos

preparation

Mod de preparare

1

Pentru compoziția de bezele, se bat spumă albușurile, folosind mixerul, paletele de batere, la viteză mare. Se încorporează zahărul, adaugându-se treptat, în porții mici.

2

Compoziția de bezele se introduce într-un poș cu orificiul rotund sau stelat iar cu ajutorul poșului se așază bezelele in tavă. Se pot folosi și două linguri în locul poșului.

3

Tăvile cu bezele se coc separat (la cuptoarele cu aer cald pot fi coapte concomitent).

Cuptor electric 120 °C

Cuptor cu aer cald 100 °C

Durată de coacere: despre 70 - 100 Minute

4

Bezelele se coc 25 de minute la treapta 1, se scot și se țin afară 25 de minute, apoi iar se coc 25 de minute la treapta 1. Durată de coacere: circa 70-100 de minute pentru fiecare tavă.

5

Bezelele nu trebuie sa-si piardă mult din volumul inițial iar culoarea lor trebuie sa fie ușor spre galben.

6

Bezelele se scot cu hârtia de copt din tavă și se lasă la răcit pe un grătar de bucătărie.