Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Biscuiți vegani alb și negru

20 bucăți

grad de dificultate mediu 35 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Biscuiți vegani alb și negru

Pentru aluatul mai deschis:

50 g margarină
75 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
140 g făină
2 linguri apă rece

Pentru aluatul mai închis:

140 g făină
10 g Cacao Dr. Oetker
50 g margarină
75 g zahăr pudră
2 linguri apă rece

Ustensile:

Bol
Folie alimentară
Hârtie pergament
Cuțit
Tocător
Hârtie pentru copt
Frigider

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluatul mai deschis

Adăugați toate ingredientele într-un bol și frământați cu mâna până se omogenizează. Înfoliați apoi aluatul în  folia alimentară și puneți-l la frigider pentru aproximativ 10 minute.

2

Pentru aluatul mai închis

Amestecați făina cu cacao și adăugați restul ingredientelor. Din nou, frământați cu mâna, înfășurați aluatul în folia alimentară și puneți la frigider timp de aproximativ 10 minute.

3

Din aluatul mai deschis la culoare, formați un dreptunghi de 0,5 cm grosime și așezați-l între două foi de hârtie pergament. Procedați la fel cu aluatul mai închis la culoare, apoi așezați-l deasupra primului și presați ușor. Rulați aluatul pe lungime, înfășurați-l în folia alimentară și păstrați la frigider încă 20 de minute.

4

Preîncălziți cuptorul. Tăiați ruloul în discuri (aproximativ 1 cm grosime), așezați-le pe o hârtie de copt acoperită cu hârtie pergament și coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului, aproximativ 25 de minute. Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați-le să se răcească.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 155 °C

Durată de coacere: despre 25 Minute