Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Brioșe cu cremă

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Brioșe cu cremă

Pentru aluat:

150 g făină
1,5 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker
100 g zahăr
2 plicuri Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
125 g unt moale
2 ouă
2 linguri lapte

Pentru umplutură:

125 g zmeură congelată
100 g frișcă
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plic Întăritor de frișcă Dr. Oetker

Pentru decorare:

100 g Marțipan Dr. Oetker
Colorant alimentar verde Dr. Oetker
napolitane decor

preparation

Mod de preparare

1

Forma de copt pentru minibrioșe se unge și se tapetează cu făină. Cuptorul se preîncălzește.

2

Aluatul: Făina cu praful de copt se amestecă într-un vas. Se adaugă restul ingredientelor încorporând totul cu spiralele de frământat ale mixerului, la început la viteză mică, apoi la viteză mare, cca. 2 minute, până ce se obține o compoziţie omogenă. Aluatul se repartizează în formele de brioșe cu ajutorul a două linguri. Forma de copt cu brioșe se introduce în cuptor, în treimea inferioară, și se coace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 15 Minute

3

Brioșele se lasă 5 minute în forme, apoi se desprind și se scot pe un grătar la răcit.

4

Zmeura se lasă la decongelat, iar din brioșe se taie un mic capac.

5

Decorarea: Marțipanul se colorează în verde deschis cu puțin colorant alimentar, apoi se întinde, între două folii de plastic, obținându-se o foaie cu grosimea de 2 mm. Se decupează discuri cu diametrul de cca. 3 cm din marțipan, se așază pe capacele de brioșe și se apasă ușor. Brioșele se decorează cu colorant alimentar, napolitane sub formă de margarete.

6

Umplutura: Zmeura se pasează. Frișca împreună cu zahărul vanilinat și cu întăritorul de frișcă se bat spumă tare, apoi se încorporează ușor în piureul de zmeură. Umplutura se întinde pe brioșe, iar deasupra se așază capacul.

Simplu și gustos

despre 24 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii