Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Classy cake

Un tort elegant pentru toate gusturile

despre 10 - 12 porții

grad de dificultate ridicat 90 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Classy cake

Pentru blatul de tort:

Formă rotundă de copt (Ø 18 cm)
1 plic Mix pentru ceva dulce/Pandișpan Dr. Oetker
5 ouă
30 ml apă

Pentru cremă:

1 plic Cremă pentru prăjituri cu gust de lămâie cu preparare cu unt
250 ml lapte rece (de la frigider)
150 g unt moale

Pentru Decor:

3 pachete Fondant Dr. Oetker
1 plic zahăr pudră sau amidon de porumb pentru modelarea fondantului

preparation

Mod de preparare

1

Conţinutul plicului de mix pentru pandișpan, ouăle și apa se pun într-un vas și se amestecă cu mixerul, pentru început la viteză mică până se omogenizează compoziţia și apoi la viteză mare timp de 5 minute. 

2

Cantitatea de aluat se împarte în 3 porţii egale și se coc 3 blaturi în forma cu inel de 18 cm. 
Blaturile se coc la 180 °C, timp de 18-20 minute, apoi se lasă să se răcească.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

recipe.preparation.groove/height central

Durată de coacere: despre 18 - 20 Minute

3

Crema pentru tort se prepară din mixul pentru Crema de prăjituri lămâie conform instrucţiunilor de pe plic, cu 250 ml lapte rece și 150 g unt moale.

4

Se asamblează tortul format din 3 blaturi și 2 straturi de cremă și se învelește într-un strat subţire de cremă.

5

Pentru decor se modelează dintr-un pachet de Fondant bile care vor decora partea de jos a tortului.

6

Din celelalte 2 pachete de Fondat, se va întinde o foaie (conform instrucţiunilor de pe produs) de aproximativ 5 mm, până se obţine dimensiunea necesară acoperirii tortului.

Se trasează un desen ca în poză pe tort și se folosesc bilele de fondat pentru baza tortului.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii