Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Classy cake

Un tort elegant pentru toate gusturile

despre 10 - 12 porții

grad de dificultate ridicat 90 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Classy cake

Pentru blatul de tort:

Formă rotundă de copt (Ø 18 cm)
1 plic Mix pentru ceva dulce/Pandișpan Dr. Oetker
5 ouă
30 ml apă

Pentru cremă:

1 plic Cremă pentru prăjituri cu gust de lămâie cu preparare cu unt
250 ml lapte rece (de la frigider)
150 g unt moale

Pentru Decor:

3 pachete Fondant Dr. Oetker
1 plic zahăr pudră sau amidon de porumb pentru modelarea fondantului

preparation

Mod de preparare

1

Conţinutul plicului de mix pentru pandișpan, ouăle și apa se pun într-un vas și se amestecă cu mixerul, pentru început la viteză mică până se omogenizează compoziţia și apoi la viteză mare timp de 5 minute. 

2

Cantitatea de aluat se împarte în 3 porţii egale și se coc 3 blaturi în forma cu inel de 18 cm. 
Blaturile se coc la 180 °C, timp de 18-20 minute, apoi se lasă să se răcească.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: despre 18 - 20 Minute

3

Crema pentru tort se prepară din mixul pentru Crema de prăjituri lămâie conform instrucţiunilor de pe plic, cu 250 ml lapte rece și 150 g unt moale.

4

Se asamblează tortul format din 3 blaturi și 2 straturi de cremă și se învelește într-un strat subţire de cremă.

5

Pentru decor se modelează dintr-un pachet de Fondant bile care vor decora partea de jos a tortului.

6

Din celelalte 2 pachete de Fondat, se va întinde o foaie (conform instrucţiunilor de pe produs) de aproximativ 5 mm, până se obţine dimensiunea necesară acoperirii tortului.

Se trasează un desen ca în poză pe tort și se folosesc bilele de fondat pentru baza tortului.