Flag

Coroniță de Crăciun Pavlova

8 porții
Ușoară
70
Bezea, aromă de vanilie, portocale, scorțișoară, merișoare și spiritul Crăciunului într-o prăjitură!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru un aspect nins, pudrează mult zahăr pudră.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru bezea
1 plicMix pentru bezele Dr. Oetker
70 mlapă rece
Pentru cremă
1 plicCremă pentru tarte Dr. Oetker
500 mllapte rece (de la frigider)
1 buc.Păstaie vanilie Bourbon Dr. Oetker
Pentru decorat
1 lingurițăcoajă de portocală
2 lingurițeFulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
coacăze roşii
portocală felii
mentă tocată
1 batonscorțișoară
anason + beţe
zahăr pudră

Afișare produse

Picture - Mix pentru bezele Dr. Oetker
Picture - Cremă pentru tarte Dr. Oetker
Picture - Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
1

Mixează mixul de bezea și apa rece până când obții o compoziție fermă care nu cade dacă întorci bolul.

2

Cu o lingură modelează un cerc din bezea, pe mijlocul căruia faci o adâncitură (aici va intra crema).

3

Coace bezeaua la 110° C timp de 70 de minute și las-o la răcit în cuptorul închis.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 70 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 110 °C

4

Între timp pregătește crema mixând mixul de cremă pentru tarte și laptele rece. Adaugă apoi și interiorul unei păstăi de vanilie.

5

Când bezeaua s-a răcit, umple adâncitura formată anterior cu crema de vanilie.

6

Pudrează cu nucă de cocos, coajă de portocală sau lămâie.
Decorează după preferințe, cu felii de portocale, coacăze, mentă, scorțișoară sau anason.

  • Pentru un aspect nins, pudrează mult zahăr pudră.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.