Mixează mixul de bezea și apa rece până când obții o compoziție fermă care nu cade dacă întorci bolul.
Cu o lingură modelează un cerc din bezea, pe mijlocul căruia faci o adâncitură (aici va intra crema).
Coace bezeaua la 110° C timp de 70 de minute și las-o la răcit în cuptorul închis.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 70 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 110 °C
Între timp pregătește crema mixând mixul de cremă pentru tarte și laptele rece. Adaugă apoi și interiorul unei păstăi de vanilie.
Când bezeaua s-a răcit, umple adâncitura formată anterior cu crema de vanilie.
Pudrează cu nucă de cocos, coajă de portocală sau lămâie.
Decorează după preferințe, cu felii de portocale, coacăze, mentă, scorțișoară sau anason.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:70 8 porții