Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Cozonac Panettone umplut

Cozonac specific brazilian

despre 1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cozonac Panettone umplut

1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker
400 ml lapte rece rece
1 plic Gelatină Dr. Oetker
5 lingură apă
1 linguriță Esență de migdale 38 ml Dr. Oetker
2 Panettone
300 ml lapte condensat sau sos de caramel sau sos de caramel
100 g cireșe
100 g zmeură
100 g afine
500 g ciocolată (pentru topping) (pentru topping)
fructe de pădure pentru decor pentru decor

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se golește conținutul plicului de praf de înghețată într-un vas de mixare apoi se adaugă laptele.

2

Se bate cu mixerul la viteză mică circa 1 minut apoi la viteză mare încă 4 minute.

3

Gelatina se pregătește conform instrucțiunilor de pe plic.

4

Se adaugă peste spuma de înghețată gelatina și aroma și se încorporează manual.

5

Se păstrează în congelator circa 40 de minute.

6

Se taie capacul panetone-lui. Se scobește la interior pentru a forma o gaură în panetone.

7

Împrăștiați laptele condensat sau sosul de caramel în gaura formată.

8

Amestecați firimiturile de panetone scobite anterior cu fructele și cu crema de înghețată. Umpleți panettonele cu această compoziție.

9

Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde și acoperiți panettonele cu ciocolata topită.

10

Decorați cu fructe de pădure.

Informații nutriționale pentru rețeta Cozonac Panettone umplut

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii