Cremă de mere și caramel

Mai repede de atât nu se poate

despre 4 porții

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cremă de mere și caramel

Ingrediente:

1 plic Pudding cu gust de caramel Dr. Oetker
40 g zahăr
500 ml lapte
1 buc. mere
despre 10 g unt
30 g semințe de floarea soarelui
50 g zahăr
5 linguri frișcă

preparation

Mod de preparare

1

Se prepară budinca cu zahăr și lapte conform indicațiilor de preparare de pe plic. Budinca se acoperă cu o folie (folia se aplică direct peste budinca fierbinte pentru a împiedica formarea unei cruste la suprafața budincii) apoi se lasă să se răcească.

2

Mărul se curăță de coajă și se taie felii iar untul se topește într-o tigaie. Se călesc merele în untul încins, se păstrează câteva felii pentru decorare iar restul se distribuie în 4 cupe desert.

3

Budinca se amestecă bine cu un tel apoi se toarnă în cupele de desert.

4

Semințele de floarea soarelui se prăjesc într-o tigaie teflonată, fără ulei, după care se lasă să se răcească pe o farfurie.

5

Zahărul se caramelizează într-un vas, la foc mediu, amestecând continuu, cu o lingură metalică sau din lemn. Se toarnă frișca în compoziție și se amestecă totul până ce se formează o masă cremoasă de caramel. Se încorporează semințele de floarea soarelui. Se ia vasul de pe foc, se adaugă și se încorporează feliile de măr rămase, iar compoziția obținută se distribuie peste budinca din cupele desert.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Acordul dumneavoastră include și un posibil transfer de date în Statele Unite în sensul articolului 49 GDPR. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate, unde puteți găsi mai multe informații și despre transferurile de date către partenerii și furnizorii de tehnologie din Statele Unite. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs. 

De asemenea, colaborăm cu furnizori de tehnologie care vă pot procesa datele în Statele Unite. În acest caz există posibilitatea ca serviciile de securitate din Statele Unite să vă acceseze datele la scară largă, fără un avertisment în prealabil, iar dumneavoastră nu veți avea posibilitatea de a lua măsuri legale împotriva Statelor Unite.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

De asemenea, lucrăm cu parteneri care care vă pot procesa datele în Statele Unite. În acest caz există posibilitatea ca serviciile de securitate din Statele Unite să vă acceseze datele la scară largă, fără un avertisment în prealabil, iar dumneavoastră nu veți avea posibilitatea de a lua măsuri legale împotriva Statelor Unite.

da

Nu