Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Cremă de mere și caramel

Mai repede de atât nu se poate

aprox. 4 porții

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cremă de mere și caramel

1 plic Pudding cu gust de caramel Dr. Oetker
40 g zahăr
500 ml lapte
1 buc. măr
aproximativ 10 g unt
30 g semințe de floarea soarelui
50 g zahăr
5 linguri frișcă

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se prepară budinca cu zahăr și lapte conform indicațiilor de preparare de pe plic. Budinca se acoperă cu o folie (folia se aplică direct peste budinca fierbinte pentru a împiedica formarea unei cruste la suprafața budincii) apoi se lasă să se răcească.

2

Mărul se curăță de coajă și se taie felii iar untul se topește într-o tigaie. Se călesc merele în untul încins, se păstrează câteva felii pentru decorare iar restul se distribuie în 4 cupe desert.

3

Budinca se amestecă bine cu un tel apoi se toarnă în cupele de desert.

4

Semințele de floarea soarelui se prăjesc într-o tigaie teflonată, fără ulei, după care se lasă să se răcească pe o farfurie.

5

Zahărul se caramelizează într-un vas, la foc mediu, amestecând continuu, cu o lingură metalică sau din lemn. Se toarnă frișca în compoziție și se amestecă totul până ce se formează o masă cremoasă de caramel. Se încorporează semințele de floarea soarelui. Se ia vasul de pe foc, se adaugă și se încorporează feliile de măr rămase, iar compoziția obținută se distribuie peste budinca din cupele desert.

Informații nutriționale pentru rețeta Cremă de mere și caramel

Per porție / bucată Per 100 g / ml