Flag

Cupcakes cu lămâie și dovlecei

12 bucăți
Ușoară
60
Fiecare brioșă are doar 177 de calorii
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru prăjituri
1 cutieMix muffins cu lămâie
175 gfăină simplă
1 lingurițăPraf de copt Dr. Oetker
115 gzahăr tos
150 gdovlecei rași
60 gulei de floarea soarelui (4 linguri)
2ouă medii
5 mlEsență de lamâie 38 ml Dr. Oetker
Pentru decorare
200 gcremă de brânză ușoară 3% grăsime
30 gZahăr Vanilinat Dr. Oetker
5 gFinesse vanilie Dr. Oetker
Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Mix muffins cu lămâie
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Esență de lamâie 38 ml Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Preîncălziți cuptorul la 180°C (160°C ventilator, marcaj de gaz 4). Tapetați o formă de brioșe cu cele 12 forme de copt din cutie. Cerneți făina și praful de copt într-un bol și amestecați cu zahărul.

2

Faceți o gaură în centrul amestecului și adăugați dovleceii, ouăle, uleiul și esența de lămâie. Se amestecă până se omogenizează.

3

Împărțiți amestecul în formele de copt și coaceți aproximativ 25 de minute până când cresc și se fac ușor aurii. Transferați pe un grătar pentru a se răci complet și depozitați într-un recipient închis ermetic timp de 24 de ore pentru a permite aromei și texturii să se dezvolte.

Durată de coacere: 25 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

4

Pentru a decora, puneţi crema de brânză într-un bol și amestecați cu o lingură de lemn pentru a se înmuia. Deasupra cerneţi zahărul pudră și adăugaţi Finesse Vanilie Bourbon. Se amestecă până se omogenizează bine.


Peste fiecare prăjitură se întinde puțin topping de brânză moale și se presară cu coaja de lămâie.