Flag

Desert crocant cu orez cu lapte și căpșuni

despre 4 porții
Ușoară
20
În stil canadian
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
500 gcăpșune
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
450 mllapte
50 mlsirop de arțar
1 plicOrez desert cu gust de vanilie Dr. Oetker
100 gMusli Crocant cu fructe Dr. Oetker
Adițional
sirop de arțar

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Orez desert cu gust de vanilie Dr. Oetker
Picture - Musli Crocant cu fructe Dr. Oetker
1

Căpșunile se spală, se curăță, se taie bucăți și se amestecă într-un vas de mixare cu zahărul vanilat Bourbon.

2

Preparare: Se dă în clocot laptele cu siropul de arțar. Se ia oala de pe foc și se adaugă orezul desert, amestecând cu telul, energic circa 1 minut. Se lasă în repaus circa 10 minute.

3

Se amestecă încă o dată orezul și se repartizează într-un vas mare de desert. Se distribuie apoi căpșunile apoi se presară musli-ul. Se însiropează cu sirop de arțar și se servește imediat.