Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Franzelă albă, de post

Fără drojdie

6 - 8 porții

grad de dificultate mediu 35 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Franzelă albă, de post

Pentru aluat:

350 g făină albă de grâu
2 lingurițe zahăr
Praf de copt Dr. Oetker (1/2 plic)
sare (1/2 linguriță)
100 g margarină moale
1 linguriță oțet
200 ml Băutură din soia Inedit simplă
1 linguriță ulei de măsline
semințe de susan
semințe mac
chimen negru

preparation

Mod de preparare

1

1

Într-un bol pentru mixer se amestecă făina, praful de copt, sarea, margarina, zahărul, se omogenizează, apoi se adaugă otețul și băutura din soia.

2

2

Se  amestecă cu spiralele de la mixer până se obține un aluat omogen.

3

3

Aluatul se împarte în 3 și se împletește. Se pune în tava tapetată cu hârtie și se dă la cuptor conform instrucțiunilor de mai jos.
Pâinea se coace la 200 ͦ C timp de 15 minute, apoi se reduce temperatura la 180 ͦ C și se mai coace 20 de minute.

Cuptor electric 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 35 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii