Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri cu fulgi de ovăz

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu fulgi de ovăz

Pentru aluat:

150 g unt sau margarină moale
150 g zahăr brun
despre 6 - 8 picături Esență de migdale 38 ml Dr. Oetker
1 ou
200 g fulgi de ovăz
100 g migdale curățate de coajă și mărunțite
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
2 plicuri Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina folosind mixerul, paletele de batere, la viteză mare. Se încorporează treptat zahărul brun și esența. Se amestecă până ce se obține o compoziție omogenă. Se încorporează oul, se bate circa jumătate de minut.

2

Se amestecă fulgii de ovăz cu migdalele, praful de copt și Finesse-ul iar circa două treimi din acest amestec se încorporează în aluat, folosind mixerul, la viteză medie. Restul amestecului se încorporează în aluat, manual, prin frământare, pe un blat de bucătărie, tapetat cu făină. Aluatul se împachetează în folie de prospețime și se păstrează la rece.

3

Pe un blat de bucătărie, tapetat cu făină, se întinde aluatul. Din foia de aluat obținută se decupează mici rondele, care se așază în tava de copt (tapetată cu hârtie de copt). Tăvile cu fursecuri se coc pe rând (în cazul cuptoarele cu aer cald se pot coace concomitent).

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 12 Minute

4

Fursecurile se scot din tavă, cu hârtia de copt, și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească.

Pentru oaspeți

despre 10 - 12 porții

grad de dificultate mediu 60 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii