Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri cu migdale și vanilie

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu migdale și vanilie

Pentru aluat:

250 g făină
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker
125 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
3 gălbenușuri
200 g unt sau margarină moale
125 g migdale curățate de coajă și mărunțite

Pentru decorare:

50 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se amestecă făina cu praful de copt, se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, gălbenușurile, untul sau margarina și migdalele. Ingredientele se amestecă cu mixerul, folosind paletele de frământat, mai întâi la viteză mică, apoi la viteză mare, până se obține o compoziție omogenă.

2

Se continuă frământarea pe un blat de bucătărie, tapetat în prealabil cu făină. Dacă aluatul este lipicios se împachetează în folie de prospețime și pentru scurt timp se lasă la rece.

3

Din aluat, pe blatul tapetat cu făină, se formează rulouri de grosimea unui deget. Rulourile se taie în bucăți de circa 2 cm lungime iar apoi se mai rulează până ce ajung la lungimea de circa 5 cm. Capetele se subțiază puțin. Rulourile astfel prelucrate se curbează ușor (în formă de semilună) și se așază în tava tapetată cu hârtie de copt. Tăvile cu fursecuri se coc una după cealaltă (la cuptoarele cu aer cald se pot coace împreună).

Cuptor electric 200 °C

Cuptor cu aer cald 180 °C

Durată de coacere: despre 10 Minute

4

Fursecurile se lasă la răcit în hârtia de copt, pe un grătar de bucătărie. Zahărul pudră se amestecă cu zahărul vanilinat. Cu acest amestec se pudreză fursecurile cât sunt incâ in stare caldă.

Clasic

despre 12 - 15 porții

grad de dificultate mediu 100 Minute
Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii