Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri de lămâie

Figurine de Paște

despre 40 bucăți

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri de lămâie

Pentru aluat:

250 g făină
550 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker
125 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 ou
125 g unt moale
2 plicuri Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker

Pentru sirop:

200 g zahăr pudră
3 linguri suc de lămâie

Pentru decorare:

ornamente din zahăr multicolore
despre 20 - 30 g migdale curățate de coajă și mărunțite

preparation

Mod de preparare

1

Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Aluatul: Făina se pune într-un vas, se adaugă restul ingredientelor și se amestecă totul cu spiralele de frământat ale mixerului, la început la viteză mică, apoi la viteză mare, până ce se obține o compoziție omogenă.

3

Aluatul se întinde pe un blat tapetat cu făină, într-o foaie subțire. Se taie un număr egal de figurine și de suporturi, cu șabloanele de tăiere cu motive de Paște. Fursecurile se așază în tavă şi se introduc la copt, pe grătarul din mijloc al cuptorului.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 12 Minute

4

Fursecurile se scot împreună cu hârtia de copt din tavă și se lasă la răcit pe un grătar de bucătărie.

5

Decorarea: Zahărul pudră se cerne într-un bol, apoi se amestecă cu zeama de lămâie până se obține un lichid omogen. Cu siropul astfel obținut se ung fursecurile, folosind o pensulă. Se decorează cu ornamente din zahăr și migdale mărunțite şi se lasă la uscat, aşezând fiecare figurină pe suportul ei.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii