Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri semilună de vanilie

Desert aromat de Crăciun

despre 100 bucăți

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri semilună de vanilie

Pentru aluat:

250 g făină
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker
125 g zahăr
3 gălbenușuri
200 g unt sau margarină
125 g migdale curățate de coajă și mărunțite

Pentru decorare:

50 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

Aluat

Se amestecă făina cu praful de copt apoi se cerne amestecul într-un vas de mixare. Se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, gălbenușurile, untul sau margarina și migdalele. Se amestecă folosind mixerul cu paletele de frământat, la început scurt, la viteză mică apoi la viteza maximă până ce se obține un aluat omogen. Aluatul obținut se frământă pe o suprafață de lucru până ce capătă un aspect omogen, neted. Dacă devine lipicios se păstrează în frigider pentru un timp. Se formează din aluat mici rulouri (cârnăciori) de grosimea unui stilou. Se taie în bucăți lungi de 5-6 cm care se apasă ușor la capete și se îndoaie sub forma unei semilune. Se așează în tava de copt.

Cuptor electric 170 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 10 Minute

Decor

Se cerne zahărul pudră, se amestecă cu zahărul vanilinat și se presară peste frusecurile calde.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii