Preîncălziți cuptorul la 220°C.
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Folosind un tăietor de prăjituri sau un pahar mare, tăiați aluatul rulat în șase rondele de 10 cm. Puneți rondelele într-o formă de brioșe. Repetați cu al doilea aluat. Înțepați ușor baza fiecărei tarte cu o furculiță. Se coace 7-10 minute. Puneți pe un grătar să se răcească.
Folosind un mixer electric, bateţi albușurile spumă la viteză medie până se formează vârfuri moi. Se adaugă treptat zahărul. Bateți la viteză mare până se formează vârfuri tari. Se pune deoparte.
Pregătiți umplutura de plăcintă de lămâie conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Umpleți fiecare tartă cu umplutură de lămâie. Folosind o lingură sau o pungă, acoperiți fiecare tartă cu bezea.
Coaceți tartele 2-5 minute sau până când bezeaua devine aurie. Puneți pe un grătar să se răcească timp de 1-2 ore înainte de servire.
Durată de coacere: 2 - 5 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 220 °C
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:40 Medie12 porții