Flag

MonChou Tiramisu

10 - 12 bucăți
Ușoară
15
Nu vă puteți decide între MonChou sau Tiramisu? Combinaţi aromele dvs. preferate în aceste tarte delicioase!
Un desert delicios și ușor de preparat, perfect pentru a fi savurat alături de MAMA. Gustul bogat de mascarpone se îmbină armonios cu aromele intense de espresso și cacao, creând o experiență culinară de neuitat.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Suplimentar mai aveți nevoie de
Vas de mixare
Mixer cu palete de batere
formă cu margini detașabile și Ø10 cm
folie de plastic acetat
pungă
duză rotundă

Ingrediente

Pentru tarte
1 pachetMix pentru tarte
200 gMonChou (brânză cremoasă specifică Olandei)
250 mlfrișcă
60 gunt sau margarină
100 mlapă (la temperatura camerei)
2 plicuripudră espresso
2 linguriCacao Dr. Oetker

Afișare produse

1

Pregătirea

Se tapetează baza formei de copt cu hârtie de copt, se atașează marginea detașabilă și se închide.

2

Se topesc 60 g de unt pentru oală. Se ia oala de pe foc și se prepară conținutul plicului de mix pentru tartă, apoi se adaugă peste unt. Se amestecă bine laolaltă, compoziția obținută se întinde în formele de copt - circa 40 g pentru fiecare formă. Pentru nivelare se poate folosi dosul unei linguri (jumătate rămâne pentru următorul strat).

3

Formele se păstrează la frigider pentru circa 10 minute.

4

Prepararea tartelor MonChou

Se freacă brânza MonChou - 200 g la temperatura camerei - într-un vas de mixare folosind un mixer cu paletele de batere.

5

Se adaugă apa - 100 ml la temperatura camerei - și mixul de  prăjitură se bate la viteză mare până ce se obține o compoziție omogenă.

6

Se adaugă frișca nebătută în compoziție și se mai amestecă cu mixerul la viteză medie timp de un minut până când compoziția devine ușor pufoasă.

7

Din compoziția astfel obținută se pun deoparte 200 g.

8

În compoziția rămasă se adaugă pudra de espresso și se amestecă până la omogenizare.

9

Se repartizează 1/8 din cantitatea de cremă cu espresso peste blaturile din formă. Peste cremă se întind alte 40g de blat

10

Se mai repartizează câte un strat de cremă și apoi tartele se lasă la frigider cel puțin 2 ore.

11

Decorare MonChou Tiramisu

Se scot formele și folia de acetat.

Crema albă pusă deoparte se trece într-un poș și se repartizează sub forma unor mici moțuri peste tarte. Se presară cu pudră de cacao.