Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Negresă

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Negresă

Tavă de copt (30 x 40 cm):

Pentru aluatul All-in:

300 g făină
30 g Cacao Dr. Oetker
3 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker
150 g zahăr brun
150 g zahăr
1 plic zahăr vanilat Bourbon
1 priză sare
4 ouă
300 ml ulei
50 ml frișcă
200 g nuci mărunțite
150 g fulgi de ciocolată

Pentru glazurare:

75 g glazură albă

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se amestecă făina cu cacaua și cu praful de copt, iar amestecul obţinut se cerne într-un vas. Se adaugă zahărul brun, zahărul, zahărul vanilat Bourbon, sarea, ouăle, uleiul și frișca

2

Ingredientele se amestecă cu mixerul circa 1 minut, până la obținerea unui aluat omogen. La final, se încorporează alunele și fulgii de ciocolată.

3

Se așază un cadru de copt într-o tavă (unsă și tapetată cu făină, 30 x 40 cm), se toarnă aluatul și se nivelează. Tava se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 25 Minute

4

Tava se așază pe un grătar de bucătărie, lasând prăjitura să se răcească. Se desprind marginile prăjiturii cu ajutorul unui cuțit iar apoi prăjitura se taie în bucăți.

5

Glazura se topește într-o oală mică, pe baie de aburi, la foc mic, până se obține o masă fină care, cu ajutorul unei linguri, se distribuie peste prăjitură.

Pentru copii

despre 10 - 15 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii