Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pâine de post

Fără drojdie

4 - 6 porții

grad de dificultate redus 35 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pâine de post

Pentru aluat:

400 g făină neagră
200 g făină albă
piper măcinat (1/2 linguriță)
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
1 linguriță sare (3 g)
1 lingură ulei de măsline
500 ml apă caldă

preparation

Mod de preparare

1

1

Într-un vas pentru mixer se pun făina, praful de copt, sarea și piperul și se amestecă, apoi se adaugă uleiul și apa. Se omogenizează cu ajutorul mixerului 3-4 minute, până se obține un aluat omogen.

2

2

Folosiți făina pentru planșetă.

3

3

Se formează o pâine rotundă, se pune în tava tapetată cu hârtie de copt și se netezește suprafața.

Cuptor electric 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 35 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii