Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pască

Desertul perfect pentru Paște

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pască

500 g făină
1 plic Drojdie Dr. Oetker
150 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 praf sare
2 ouă
50 ml ulei
250 ml lapte călduț

Pentru umplutură:

500 g brânză degresată
125 g unt moale
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
4 linguri zahăr pudră
1 lingură făină
3 ouă
aproximativ 30 - 50 g Stafide aurii Dr. Oetker

Adițional:

1 ou

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se amestecă făina cu drojdia. Se adaugă restul ingredientelor și se omogenizează cu ajutorul unui tel. Aluatul se lasă la crescut, la loc cald, până când își dublează volumul.

2

Se frământă puțin aluatul și se împarte pe jumătate. Prima jumătate se modelează sub formă de bilă, se întinde, formându-se un cerc cu diametrul de 30 cm, se așează pe o tavă unsă cu grăsime și se unge cu ou. Din cea de-a doua jumătate de aluat, o treime se pune deoparte. Partea cea mai mare se întinde sub formă de rulou și se fixează de jur împrejur pe marginea tăvii.

3

Pentru umplutură, se amestecă brânza cu untul, zahărul vanilinat, Finesse-ul, zahărul pudră și făina. Se încorporează apoi și ouăle și stafidele. Umplutura se toarnă peste aluat.

4

Aluatul rămas se întinde (grosime 5 mm) și se taie fâșii. Fâșiile se așează peste umplutură și apoi se ung cu ou, bătut bine în prealabil. Pasca se lasă la crescut, la loc cald, timp de aproximativ 20 minute. Se introduce tava la cuptor, în partea de jos a acestuia.

Cuptor electric: 180°C

Cuptor cu aer cald: 160°C

Durată de coacere: 180 Min.

Informații nutriționale pentru rețeta Pască

Per porție / bucată Per 100 g / ml