Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Plăcintă cu fructe

Un desert aromat

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Plăcintă cu fructe

Tavă de copt (30 x 40 cm):

Pentru firimituri:

200 g făină
100 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
100 g unt moale

Pentru aluat:

150 g unt moale
150 g zahăr
1 plic zahăr vanilat Bourbon
4 ouă
100 g făină
50 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
1 linguriță coajă rasă de lamâie

Pentru umplutură:

500 g brânză dulce
50 g zahăr
1 linguriță Esențe de vanilie 38 ml Dr. Oetker
suc de lămâie
100 ml lapte
1 kg fructe din compot (piersici, caise)
1 vârf de cuțit scorțișoară

Pentru decorare:

1 lingură rasă zahăr pudră

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru prepararea firimiturilor se frământă într-un castron făina, zahărul, zahărul vanilinat și untul.

2

Prepararea aluatului: cu ajutorul unui mixer se amestecă untul cu zahărul, zahărul vanilinat și se adaugă treptat ouăle amestecând continuu. Se amestecă făina cu praful de copt și amidonul apoi se încorporează ușor împreună cu coaja de lămâie în vasul de mixer. Aluatul obținut se întinde în tava de copt și se pune la cuptor.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: 10 Min.

3

Pentru prepararea umpluturii: se amestecă brânza dulce cu zahărul, esența de vanilie, sucul de la o jumătate de lămâie și laptele folosind mixerul la treapta medie de viteză, până la obținerea unei compoziții omogene. Se întinde crema peste aluatul copt, iar deasupra se așează fructele tăiate în jumătăți. Deasupra se presară zahărul pudră și firimiturile și se introduce tava încă o dată la cuptor.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: 30 Min.

Informații nutriționale pentru rețeta Plăcintă cu fructe

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii