Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu caise

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cu caise

Ingrediente:

1 kg făină
20 linguri zahăr
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
2 plicuri Praf de copt Dr. Oetker
2 lingurițe Esențe de vanilie 38 ml Dr. Oetker
800 ml apă
300 ml ulei de floarea-soarelui
1 kg caise
1 plic Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și coaja rasă de lămâie. Se adaugă restul ingredientelor: Esența de vanilie de la Dr. Oetker, apa și uleiul de floarea-soarelui.

2

Prepararea

Se unge tava cu ulei și se tapetează cu făină. Se toarnă compoziția. Caisele se taie în sferturi. Se așază peste compoziție. Se preîncălzește cuptorul. Dacă aveți cuptor cu aer fierbinte, setați temperatura la 180 grade iar dacă aveți cuptor cu gaz, la treapta a doua. Se dă la cuptor pentru 45-60 de minute.

Cuptor electric 200 °C

Cuptor cu aer cald 180 °C

Durată de coacere: despre 40 - 60 Minute

3

Decorarea

Se scoate tava din cuptor și se lasă la răcit. Se pudrează cu zahăr. Poftă bună!

Rețetă savuroasă de post

despre 6 porții

grad de dificultate redus 60 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii