Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu zmeură

Deliciu răcoritor

16 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cu zmeură

Pentru aluat:

200 g făină
0,5 plicuri Praf de copt Dr. Oetker
60 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
130 g unt sau margarină moale

Pentru aluatul opărit:

330 ml apă
70 g unt sau margarină moale
200 g făină
1 praf sare
40 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
5 ouă
0,5 lingurițe Praf de copt Dr. Oetker

Pentru cremă:

3 linguri rase dulceață de zmeură
400 g zmeură
1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
500 ml lapte
40 g zahăr
500 g brânză dulce
suc de lămâie
1 plic Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
150 ml lapte rece (de la frigider)

preparation

Mod de preparare

1

Se amestecă făina, praful de copt, zahărul și zahărul vanilinat. Se adaugă untul și se amestecă până la obținerea unui aluat omogen. Cu ajutorul unui sucitor se întinde aluatul într-o foaie de 30x40 cm. Se pune într-o tavă la copt.

Cuptor electric 200 °C

Cuptor cu aer cald 180 °C

Durată de coacere: 15 Minute

2

Pentru prepararea aluatului opărit se topește într-un vas untul sau margarina cu apa și sarea. Se ia vasul de pe foc și se adăugă făina amestecată cu amidonul și praful de copt. Se amestecă continuu folosind mixerul la viteză mare și se încorporează treptat ouăle.

3

1/3 din aluat se întinde cu ajutorul unei spatule în tava tapetată cu hârtie de copt. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit și se coace la temperatura indicată timp de 20 de minute, iar în primele 15 minute nu se deschide cuptorul! Se scoate foaia coaptă pe un grătar de bucătărie și se lăsă să se răcească. Se fac 3 foi.

4

Una din foi se taie în 16 dreptunghiuri egale, care apoi se taie în două pe diagonală.

5

Pentru cremă se prepară budinca conform instrucțiunilor de pe plic, după care se încorporează brânza, zahărul pudră, sucul de la o lămâie și spuma desert cu gust de frișcă. Se întinde jumătate din crema astfel obținută peste prăjitură, apoi se presară 200 g de zmeură și se acoperă cu ultima foaie de aluat opărit rămasă. Restul de cremă se întinde uniform deasupra.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii