Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură Karpatka

Un desert special

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură Karpatka

Pentru aluat:

250 ml lapte
100 g margarine
1 lingură rasă zahăr
150 g făină
5 ouă

Pentru cremă:

1 cutie Cremă pentru Cremșnit Dr. Oetker
750 ml lapte rece (de la frigider)

Pentru decorare:

Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pentru pregătirea aluatului se fierb împreună laptele, margarina și zahărul. Se adaugă făina și se amestecă energic, până ce compoziția începe să se desprindă de pe pereții vasului (aproximativ 2 minute).

2

Compoziția se pune într-un castron și, cu ajutorul mixerului, se amestecă pe rând ouăle până se obține o compoziție omogenă. Se toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se nivelează. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: 25 Minute

3

Blatul răcit se scoate de pe hârtie și se taie longitudinal în 2 jumătăți, obținându-se 2 foi mai mici de blat.

4

Se prepară Crema Cremșnit conform indicațiilor de pe ambalaj și se așează peste una din foile de blat, după care se acoperă cu cea de-a doua foaie. Prăjitura se ține la frigider 2 ore.

5

Înainte de servire se porționează și se pudrează cu zahăr pudră.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii