pentru rețeta Ruladă cu biscuiți și umplutură de ciocolată cu fructe
300 g | mere |
300 g | pere |
2 linguri | suc de lămâie |
60 g | zahăr |
1 plic | Zahăr Vanilinat Dr. Oetker |
5 linguri | suc de mere |
10 g | Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker |
1 linguriță | scorțișoară |
4 picături | Esență de rom 38 ml Dr. Oetker |
4 | ouă |
1 | gălbenuș |
70 g | zahăr |
1 plic | Zahăr Vanilinat Dr. Oetker |
80 g | făină |
0,5 lingurițe | Praf de copt Dr. Oetker |
300 g | frișcă |
1 plic | Gelatină Dr. Oetker |
10 g | Cacao Dr. Oetker |
25 g | zahăr |
25 g | foi de ciocolată |
zahăr pudră | |
despre 1 - 2 lingurițe | Cacao Dr. Oetker |
Mod de preparare: Se unge tava cu grăsime și se tapetează cu hârtie de copt (se acoperă cu hârtie de copt și marginile formei). Se preîncălzește cuptorul.
Piureul de fructe: Merele și perele se curăță de coajă, se taie cubulețe și se înăbușesc cu sucul de lămâie, zahărul, zahărul vanilinat și 3 linguri suc de mere, timp de aproximativ 3 minute, la foc mediu. Amidonul se amestecă cu cele 2 linguri de suc de mere rămase, se încorporează în compoziția de fructe, iar amestecând continuu, se aduce la fierbere. Se ia oala de pe foc, se încorporează scorțișoara și esența de rom. Se lasă crema la răcit.
Aluat: Se amestecă într-un vas de mixat ouăle și gălbenușul, folosind mixerul, la viteză mare, timp de 1 minut. Se adaugă zahărul și zahărul vanilinat continuând amestecarea timp de încă 3 minute. Se încorporează apoi făina și praful de copt. Se pune aluatul în tavă, se nivelează și se coace. Durata de coacere: cca. 8 minute. Se desprinde foaia de ruladă din forma de copt, se răstoarnă pe hârtia de copt și se lasă la răcit.
Crema: Se bate frișca cu gelatina. Se adaugă și se încorporează cacaua, zahărul și fulgii de ciocolată.
Se desprinde hârtia de copt de pe foaia de ruladă. Se toarnă crema de ciocolată și frișcă într-un poș, iar cu ajutorul acestuia se trasează 5 rânduri paralele de cremă pe suprafața foii. Se procedează în același mod și cu crema de fructe. Rândurile cu cremă de fructe se trasează între cele de ciocolată și frișcă. Se rulează foaia și se lasă cel puțin 1 oră în frigider.
Decor: Se pudrează rulada cu zahăr pudră și cacao, apoi se păstrează la rece, până la servire.
Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.
Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.
În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.
da
Nu
Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.
da
Nu