Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Sirop de zmeură

O rețetă ideală pentru un sirop fin și aromat

despre 4 sticle 500 ml

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Sirop de zmeură

Ingrediente:

1800 g zmeură
1 kg zahăr
1 plic Sare de lămâie Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Zmeura se alege și se fierbe cu puțină apă într-o oală până se înmoaie. Se acoperă o sită fină cu un prosop de bucătărie (din pânză). Se strecoară zmeura fiartă prin prosop. Din sucul scurs se măsoară 1 l.

2

Prepararea

Sucul măsurat se amestecă cu zahărul și cu sarea de lămâie într-o oală. Se fierbe amestecând continuu până la dizolvarea completă a zahărului. Se îndepărtează spuma. Se ia oala de pe foc. Siropul se toarnă imediat în sticlele pregătite, până în margine apoi sticlele se închid cu dopuri cu filet. Sticlele se lasă apoi circa 5 minute răsturnate, sprijinite pe capac. Siropul se păstrează în frigider și înainte de utilizare se agită energic.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii