Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Steluțe cu spaghete

Combină inteligent

despre 75 bucăți

grad de dificultate mediu 80 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Steluțe cu spaghete

Pentru aluat:

300 g făină
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker
50 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 praf sare
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
100 g unt sau margarină moale
1 lingură lapte

Pentru cremă:

125 g ciocolată albă
125 g unt moale
1 lingură lichior de fructe

Pentru decorare:

despre 25 g ciocolată albă
despre 150 g dulceață de căpșuni

preparation

Mod de preparare

1

Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Aluat: Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas. Se adaugă restul ingredientelor, apoi se amestecă totul cu mixerul (cu paletele de frământat), scurt, la viteză mică. Se continuă la viteză mare, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se întinde pe o suprafață tapetată cu făină, până ce se obține o foaie subțire din care se decupează steluțele (folosind forme de fursecuri) care se așază în tava de copt, se introduc în cuptor și se coc pe grătarul din mijloc.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 9 Minute

3

Steluțele cu hârtia de copt se așază pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească bine, pentru a putea fi decorate.

4

Crema: Ciocolata albă se mărunțește grosier, apoi se topește pe baie de apă, la foc mic. Untul se pune într-un vas și se freacă spumă, cu mixerul. Se încorporează în unt, amestecând energic, glazura și lichiorul de fructe. Crema se lasă cca. 45 minute în frigider, până ce se întărește. În acest timp, se mai amestecă o dată. După ce se întărește, glazura se răzuiește, iar dulceața se strecoară printr-o sită.

5

Decor: Crema se pune într-un poș mare din hârtie sau din plastic și se distribuie peste steluțe, sub forma unor spaghete. Deasupra spaghetelor, se pune dulceață de căpșuni ca un „sos de spaghete", peste care se adaugă glazura albă răzuită ca „o brânză rasă". Fursecurile astfel preparate se pot păstra în frigider, pentru consumare, cel mult două săptămâni.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii