Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Trei prăjiturele diferite

Aluat de bază pentru trei prăjiturele

despre 15 bucăți

grad de dificultate redus 30 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Trei prăjiturele diferite

Pentru aluat:

Cuțit
Tocător
Bol
Mixer
Hârtie pergament
Hârtie pentru copt
Frigider
1 buc. Păstaie vanilie Bourbon Dr. Oetker
300 g făină
100 g zahăr pudră
1 priză sare
150 g unt
1 ou de mărime medie
25 g afine deshidratate
2 g coajă de portocală
40 g fulgi de ciocolată
20 g fulgi de migdale

preparation

Mod de preparare

1

Tăiați păstaia de vanilie pe lungime și îndepărtați semințele. Într-un bol, amestecați făina, zahărul pudră și sarea. Adăugați semințele de vanilie, untul și oul. Mixati până obțineți un aluat omogen. 

2

Împărțiți aluatul în trei.

Pentru primul fel de aluat

Tăiați afinele în bucăți mari și amestecați-le cu aluatul și coaja de portocale. 

Pentru al doilea fel de aluat

Amestecați fulgii de ciocolată cu aluatul și cu fulgii de migdale. 

3

Puneți folie alimentară pe suprafața de lucru. Așezați fiecare dintre cele trei variante de aluat în partea inferioară a filmului și rulați-le strâns, creând un rulou de aluat. Păstrați la frigider rulourile de aluat pentru aproximativ 2 ore.

4

Preîncălziți cuptorul. Tăiați rulourile de aluat în discuri de aproximativ 0,5 cm grosime, așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament și coaceți pe raftul din mijloc timp de 10, până la 15 minute. După ce scoateți prăjiturile din cuptor, lăsați-le să se răcească.

Cuptor electric 175 °C

Cuptor cu aer cald 150 °C

Durată de coacere: despre 15 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii