Flag

Bol Mojito

15 porții
Ușoară
20
Acest bol Mojito lejer cu limete, zahăr brun, rom și mentă este o băutură perfectă de petrecere.
Bolul Mojito este o alegere revigorantă și răcoritoare pentru zilele călduroase. Cu gustul proaspăt de mentă și lime, și savoarea îmbietoare a romului, acest cocktail servit într-un bol cu gheață, este perfect pentru relaxare și pentru a vă bucura de momente pline de prospețime și distracție. Buc...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru variantă fără alcool se elimină romul alb, iar vinul spumant se înlocuiește cu apă minerală sau cu un vin spumant fără alcool.
Recipe Tips
Pentru decorare, arată foarte frumos bako pe marginea bolurilor. Se așază spirale din felii de limete sau pur și simplu felii de sferturi de limete.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru Mojito
10limete cu coaja netratată
3crenguțe de mentă
200 gzahăr brun
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
250 mlrom alb
1,5 llimonadă din limete sau apă minerală
1,5 lvin spumant
bucăți de gheață

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1

Preparare Mojito

Limetele se spală cu apă fierbinte, se usucă și se taie cubulețe, apoi se pun într-un vas mare. Menta se spală, se pun deoparte câteva rămurele mai frumoase pentru decorare, iar restul frunzelor se adaugă peste limete. Se amestecă cu zahăr și cu zahărul vanilat. Folosind un pisălog, se apasă cubulețele de limete în așa fel încât să iasă sucul din ele. Se adaugă romul și se lasă la rece circa 2 ore.

2

Servire Mojito

Înainte de servire, se adaugă limonada sau apa minerală, vinul spumant și bucățelele de gheață, apoi bolurile cu mojito se decorează cu rămurele de mentă.

  • Pentru variantă fără alcool se elimină romul alb, iar vinul spumant se înlocuiește cu apă minerală sau cu un vin spumant fără alcool.
  • Pentru decorare, arată foarte frumos bako pe marginea bolurilor. Se așază spirale din felii de limete sau pur și simplu felii de sferturi de limete.