Flag

Brioșe vegane

12 bucăți
Ușoară
20
Bucurați-vă de gustul acestor brioșe vegane preparate fără ouă și lapte, perfecte pentru o gustare sănătoasă și delicioasă!
Descoperiți o alternativă delicioasă și sănătoasă la brioșele tradiționale: brioșele vegane, preparate fără ouă și lapte. Cu o textură pufoasă și un gust bogat, vă vor cuceri instantaneu. Indiferent dacă sunteți vegan sau pur și simplu doriţi o un desert mai uşor, brioșele vegane sunt alegerea p...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru brioșe
260 gfăină din grâu
1 lingurițăPraf de copt Dr. Oetker
35 gfăină de porumb
200 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
125 mlulei vegetal
250 mlbăutură din soia neîndulcită
Pentru decorare
100 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
2 linguriapă
Margarete decor Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
1

Pentru brioșe vegane

Se preîncălzește cuptorul la 180 °C (cuptorul cu ventilator se preîncălzește la 160 °C). Se tapetează forma de copt brioșe cu 12 porții cu formele de brioșe din hârtie. Se cern făina și praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă până la omogenizare.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Compoziția de aluat astfel obținută se repartizează în formele de brioșe. Brioșele se coc 30 de minute până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei brioșe iese curată, fără aluat lipit. După coacere, brioșele se lasă în forme încă 5 minute înainte de a le răsturna pe un grătar de bucătărie pe care se vor lăsa să se răcească complet.

Durată de coacere: 30 Minute

3

Pentru decorare

Se amestecă zahărul pudră și apa într-un bol mic până când se omogenizează. Consistența trebuie să fie foarte vâscoasă. Se trece glazura într-un poș și cu acesta se decorează brioșele. Peste glazură se așază margarete. Se așteaptă ca glazura să se usuce complet.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.