Cele 12 forme din hârtie de copt se așază pe un blat.
Într-un vas pentru mixer se pune mixul pentru brioșe și se adaugă oul, uleiul și laptele. Se amestecă cu mixerul la viteză mare timp de 2 minute sau cu telul până la obținerea unui aluat lucios.
Din fulgii de ciocolată se păstrează o lingură rasă pentru ornare, iar restul se încorporează ușor cu telul în aluat.
Aluatul se dozează în cantități egale în formele de copt, cu ajutorul a 2 linguri. Fulgii de ciocolată rămași se presară pe fiecare brioșă în parte.
Brioșele se coc în Air Fryer la 150 grade, timp de aproximativ 15 minute. Dupa 4 minute, crestați fiecare brioșă în formă de X, pentru a crește/coace uniform.
Timpul de coacere poate fi ajustat în funcție de instrucțiunile Air Fryer-ului dumneavoastră.
Durată de coacere: 15 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: 150 °C
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe
Brioșe