Flag

Red Velvet Cupcakes

12 porții
Ușoară
30
Brioşe delicioase cu vanilie şi glazură
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Nu păstrați glazura în frigider pentru prea mult timp, va fi prea tare la utilizare.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
100 gunt topit
100 gzahăr
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
3ouă (mărimea M)
200 gfăină (tip 405)
0,5 lingurițePraf de copt Dr. Oetker
1 lingurăCacao Dr. Oetker
1 prafsare
100 mllapte (3,5 % grăsime)
20 gColorant alimentar roșu Dr. Oetker
100 gdulceață de zmeură
Pentru glazură
1 lingurăFinesse Vanilie Bourbon - vanilia Bourbon
150 gunt topit
200 gzahăr pudră
200 gcremă de brânză grasă (la temperatura camerei)
Pentru topping
12 buc.zmeură
Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker (cu aromă de vanilie)

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Finesse Vanilie Bourbon - vanilia Bourbon
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker (cu aromă de vanilie)
1

Într-un castron se pun zahărul, zahărul vanilat, ouăle și se amestecă cu ajutorul unui mixer.
Se adaugă făina amestecată cu praful de copt, cacao, sare. Se dizolvă colorantul alimentar și se amestecă în aluat.

2

Preîncălziți cuptorul (încălzire sus/jos: 180 °C). Puneţi formele de hârtie în cupele tăvii de brioșe și turnaţi aluatul. Coaceți cupcakes pentru aprox. 20 de minute în partea de mijloc a cuptorului.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 20 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

3

Pentru glazură, puneți într-un castron pasta de vanilie cu untul și zahărul pudră și bateți până devine cremoasă, folosind accesoriile pentru tel de la mixerul de mână. Se amestecă cu grijă crema de brânză cu o racletă pentru aluat. Nu amestecați prea puternic, altfel glazura poate deveni prea lichidă. Apoi turnați glazura într-o pungă cu dui în formă de stea și răciți până când este gata de utilizare.

4

Lăsați cupcakes să se răcească după coacere. 
Apoi folosiți o linguriță pentru a face o mică adâncitură în fiecare brioșă și umpleți cu dulceață. 
Spălați zmeura, sortați și uscați. Puneți rozete pe cupcakes cu glazură, apoi pudraţi cu zahăr pudră cu aromă de vanilie și ornaţi fiecare prăjitură cu câte o zmeură.

  • Nu păstrați glazura în frigider pentru prea mult timp, va fi prea tare la utilizare.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.