Cele 12 forme din hârtie de copt se așază pe un blat.
Într-un vas pentru mixer se pune mixul pentru brioșe și se adaugă oul, uleiul și laptele. Se amestecă cu mixerul la viteză mare timp de 2 minute sau cu telul până la obținerea unui aluat lucios.
Se taie o banană în bucățele mici și se amestecă cu aluatul obținut.
Compoziția pregătită se pune în cele 12 forme de brioșe.
Brioșele se coc în Air Fryer la 150 grade, timp de aproximativ 15 minute. Dupa 4 minute, crestați fiecare brioșă în formă de X, pentru a crește/coace uniform.
Timpul de coacere poate fi ajustat în funcție de instrucțiunile Air Fryer-ului dumneavoastră.
Durată de coacere: 15 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: 150 °C
Se pune plicul de glazură în apă fierbinte, dar nu clocotită pentru 8 - 10 minute, până se înmoaie glazura. Se toarnă plicul într-un bol. Se ia fiecare brioșă și se scufundă în glazură, peste se pot adăuga felii de banană.
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe
Brioșe