Flag

Cremă de vanilie pentru decorare (frosting)

600 grame
Ușoară
40
Cremă fină de vanilie - dulceață rafinată ce transformă deserturile în experiențe delicioase.
Bucură-te de rafinamentul unei creme de vanilie excepționale. Aroma sa bogată și textura catifelată transformă fiecare desert într-o experiență desăvârșită. Fie că o folosești ca umplutură sau glazură, această cremă adaugă o notă sublimă de dulceață. Dă viață prăjiturilor, tarteletelor sau clătit...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Crema de vanilie este perfectă pentru decorarea brioșelor. Dacă doriți să folosiți crema de vanilie pentru decorarea foietajelor, puteți reduce cantitatea de brânză cremoasă la 150g.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru 600 g de cremă de vanilie
Bol
Mixer cu palete de batere

Ingrediente

Pentru 600 g de cremă de vanilie
150 gunt moale - la temperatura camerei
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
150 gzahăr pudră
2 lingurismântână dulce (32% grăsime)
300 gbrânză cremoasă de vaci rece (60% grăsime)

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Cremă de vanilie

Se freacă untul cu zahărul vanilinat într-un bol, circa 2 minute, cu mixerul cu paletele de batere la viteză maximă. Apoi se încorporează treptat, mai întâi zahărul pudră, apoi smântâna.

2

Se încorporează brânza cremoasă, câte o lingură odată, apoi se continuă amestecarea la viteza cea mai mică până ce se obține un amestec omogen. Se acoperă și se lasă în frigider circa 30 de minute. Se utilizează pentru decorarea prăjiturilor.

  • Crema de vanilie este perfectă pentru decorarea brioșelor. Dacă doriți să folosiți crema de vanilie pentru decorarea foietajelor, puteți reduce cantitatea de brânză cremoasă la 150g.