Topiți rapid glazura de ciocolată într-o baie de apă la foc mic.
Tăiați kadayiful în bucăți mici și prăjiți-l într-o tigaie cu unt până se rumenește.
Amestecă conținutul plicului de budincă cu zahărul și 4 linguri de lapte (din cei 500 ml), până obții o compoziție omogenă. Pune restul de lapte la fiert. Când laptele începe să fiarbă, ia-l de pe foc și adaugă amestecul preparat anterior. Pune din nou pe foc și fierbe la foc mic timp de 1 minut, amestecând continuu până se îngroașă.
Combinați kadayiful prăjit cu budinca de fistic într-un bol. Lăsați umplutura să se răcească puțin.
Într-un bol, amestecă laptele și oul. Adaugă conținutul plicului și cele 20 g de cacao. Amestecă bine cu un tel sau mixer până obții un aluat omogen. Cacaoa poate îngroșa puțin compoziția, așa că dacă pare prea densă, poți adăuga 1–2 linguri suplimentare de lapte.
Prăjește clătitele în tigaie, la foc mediu, pe ambele părți, până devin pufoase și ușor crocante pe margini.
Încălziți uleiul într-o tigaie anti aderentă. Adăugați aproximativ 1 lingură de aluat pentru fiecare clătită și gătiți-o pe ambele părți la foc mediu până devin pufoase și ușor crocante pe margini, rezultând aproximativ 10 clătite.
Așezați ca într-un turn trei clătite, între cele 3 clătite adăugați umplutura, iar peste turnați glazura de ciocolată topită, stropiți cu cremă de fistic și presărați fistic.
Rețete asemănătoare
Clătite pufoase
Clătite pufoase
Clătite pufoase